Ansiktsbehandling Centralt i Stockholm

Avkopplande ansiktsbehandling som skräddarsys efter just dina behov och önskemål. Vi erbjuder behandlingar som tar 25, 50, 75 respektive 90 minuter per behandling och i de längre har vi möjlighet att fokusera mer på t.ex. massage.  Denna behandling lämpar sig väl för dig som önskar uppnå en förbättrad hudhälsa som en del i din hudvårdsrutin samt för dig som vill skämma bort dig själv för en stund med en avkopplade ansiktsbehandling. 

Gemensamt för alla våra ansiktsbehandlingar är att de innehåller, rengöring under ånga, hudanalys, porrengöring, ansikts- och dekolletagemassage, en ansiktsmask och ögonserum anpassade för din hud.  Massagen minskar stressen och ökar hudcirkulation samt rensar lymfkörtlarna, ansiktsmasken och ögoncremen fuktar, skyddar och hjälper dig bibehålla din huds normala balans och du kommer känna dig avslappnad och fylld av ny energi. 

Ansiktsbehandling Stockholm

Vi skräddarsyr varje behandling efter dina behov och önskemål
Certifierade hudvårdsterapeuter av SHR
Över 35 års erfarenhet
Samarbete med landsting
Behandlingspriser från 625,00 kr
Boka
Ge bort som gåva? Köp ditt presentkort för Ansiktsbehandling här

Vad säger våra kunder?

Susan Björklund - Kund i över 25 år

Jag tycker Kerstin har bred kompetens vilket hon visar med att anpassa olika behandlingar beroende hur huden är. Det spelar ingen roll vilken ålder, hon kan alla hudtyper. Hur vet jag det, jag har varit kund hos Kerstin i 25 år och min hy har förändrats under dessa år på olika sätt. Hon ger också långsiktiga råd om hur jag ska vårda min hud och vad jag ska tänka på att undvika, allt som man kan utsätta sin hud för som t ex sol och vissa produkter, för att få bästa resultat. Jag är supernöjd!!!

Vad ingår?

Moment 25 minuter 50 minuter 75 minuter 90 minuter
Rengöring
Hudanalys
Peeling (Kemisk- eller korn)
Portömning
Formning av bryn
Massage
Ansiktsmask
Hand el skalpmassage
Serum + mjukgörande creme
Pris 625 kr 950 kr 1195 kr 1395 kr

Vilka produkter använder ni under behandlingen?

Vi arbetar mestadels med Dermalogicas produkter.  Dessa är fria från komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är även fria från mineraloljor, allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen och alkohol.  Behandlingen anpassas för dig och du som kund kommer bli informerad om vilka produkter vi använder och varför under behandlingen. 

Dermalogica produkter

Före ansiktsbehandlingen

Kom gärna fem minuter före utsatt tid för att fylla i ett konsultationskort och stressa ner. 

Efter ansiktsbehandlingen

Efter behandlingen kommer du känna dig lugn och avslappnad med ny energi. Om du vill ha hjälp att hitta produkter för något hudproblem är vi behjälpliga efter behandlingen. 

Hitta till oss

Du hittar oss i centrala Stockholm på Klara Norra Kyrkogata 23 mitt emot Vetekatten. 

Salongen